Een nieuw leven voor geretourneerde meubels in onze Livin24 outlet

Woensdag 31-07-2024
Een nieuw leven voor geretourneerde meubels in onze Livin24 outlet

Wil je graag voordelig en duurzaam je interieur upgraden? Dan kan een meubel uit de outlet de perfecte oplossing zijn. In onze recent geopende outlet in Emmen hebben we al veel klanten blij mogen maken met een afgeprijsd meubel dat een tweede leven krijgt bij hen thuis. In deze blog vertellen we je graag meer!

Livin24 Outlet 2
Omgaan met retouren

Bij het online verkopen van onze meubels krijgen we bij Livin24 vanzelfsprekend ook te maken met meubels of woonaccessoires die retour gestuurd worden om uiteenlopende redenen.

Wij vinden het belangrijk dat de informatie op onze productpagina's zo volledig mogelijk is, zodat je als klant goed geïnformeerd bent voordat je een stoel of bank bij ons koopt. Ook bieden we bij veel van onze meubels de mogelijkheid om stofstalen te bestellen en de kleur eerst bij jou thuis te zien.

Toch is het niet altijd te voorkomen dat een meubel in het echt toch niet helemaal is zoals verwacht. In dat geval bieden wij onze klanten graag de mogelijkheid om een meubel gratis naar ons te retourneren.

Maar een meubel dat retour komt, kan bij iemand anders natuurlijk wél de show stelen in zijn of haar interieur. In de Livin24 outlet bieden wij daarom verschillende geretourneerde meubels aan die een tweede leven verdienen!

HCD Oktober 2023 4x5 formaat 40
Weggooien is zonde!

Bijna alle meubels in de outlet zijn van ons eigen merk Bronx71. Naast een wisselend aanbod van retour gestuurde producten, vind je in onze outlet ook:

  • showroommodellen
  • meubels die gebruikt zijn in onze fotostudio
  • samples
  • op = op: laatste voorraad items

De geretourneerde producten kunnen mankementen hebben. Daarom is het altijd mogelijk om de meubels in de outlet rustig te bekijken en uit te proberen. Zo weet je precies wat je koopt!

Heel graag maken we onze klanten blij met een fijne prijs en zorgen we tegelijk beter voor onze planeet door zoveel mogelijk her te gebruiken. Draag je ook graag bij aan een duurzaam interieur? Breng dan zeker een bezoekje aan de winkel!

Outlet blog

Wil je jouw interieur een nieuwe look geven met een prachtige bank of fauteuil, of ben je juist op zoek naar een eetkamertafel of een mooie kast? Er is voor ieder wat wils in de outlet van Livin24. Ook is er altijd iemand aanwezig is die je kan voorzien van het juiste advies.

Het assortiment bestaat onder andere uit:

  • eetkamerstoelen, eetkamerbanken en barkrukken
  • banken, hockers en fauteuils
  • eettafels, bijzettafels en salontafels
  • wandkasten, dressoirs, tv-meubels en nachtkastjes
  • lampen
  • woonaccessoires

Wanneer je een leuk meubel vindt in de outlet, kun je deze direct mee naar huis nemen. Je kunt thuis dus direct je nieuwe barkrukken of die leuke salontafel die je gescoord hebt in gebruik nemen. Het aanbod in de winkel wisselt snel, iedere dag kan dit weer worden aangevuld met nieuwe kwaliteitsmeubelen met hoge kortingen!

Als je in de buurt van Emmen woont, is het natuurlijk altijd mogelijk om even langs te komen en te kijken wat we op dat moment allemaal in de outlet hebben staan. Maar mocht je wat verder weg wonen of niet vaak in de gelegenheid zijn langs te komen, kun je ons bereiken via Instagram of Facebook om te checken of jouw favoriete product nog aanwezig is in de outlet. Op deze kanalen laten wij ook regelmatig zien wat er nieuw binnen is gekomen. Maar er is altijd nog veel meer te vinden dan dat. Wij beantwoorden jullie vragen graag!

 
Livin24 Outlet omslag

Wil je meer informatie, zoals contactgegevens en openingstijden? Klik dan hier!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden